Magyar English Deutsch Roman Serbian Horvat

GREIF HUNGARY KFT.

Kiváló földrajzi és logisztikai adottságokkal rendelkező helyen, Almásfüzitőn végzi tevékenységét a Greif Hungary Hordógyártó és Forgalmazó Kft., kiszolgálva ezzel Közép-Kelet Európa legnagyobb kenőanyaggyártó, vegyipari és élelmiszeripari cégeinek csomagolási igényeit.


A vállalat több mint 20 éves múlttal, tradícióval és szakmai háttérrel rendelkezik, mint  a régió legjelentősebb acéllemez hordót gyártó cége.


A hazai hordópiacon kívül mára már több szomszédos országban is piacvezető  szerepet tölt be a vállalat, amelynek létfontosságú támasza a világszínvonalú termék és a hordóhoz kapcsolódó vevőszolgálat minősége.       


Termékeink megfelelnek a legszigorúbb minőségi feltételeknek.
Az ISO 9001:2008 alapú minőség irányítási rendszerünk is a vevői megelégedettség biztosítását hivatott szolgálni.


A magas szintű műszaki háttéren felül, a Greif Hungary Kft. külön erőssége az a globális know-how-n alapuló adatbázis, amely használatával a mérnökökből álló, Hollandiában és az USA-ban működő speciális nemzetközi  csapat, rövid időn belül képes javaslatot adni arra, hogy az adott anyag csomagolására, milyen csomagolóeszközt kell használni.


Folyamatos és kitartó nemzetközi piaci jelenlétének köszönhetően a Greif Hungary Kft. számos kis és közepes méretű, színes kultúrájú, különféle vám és adminisztratív kívánalmakkal rendelkező és nem utolsó sorban különféle földrajzi elhelyezkedésű vásárlót tud a vevőkörében.


Cégünk a vevőközpontú logisztika követelményeinek megfelelő és a vállalat teljes működését magába ötvöző vállalat irányítási rendszert működtet.
Ez a folyamatosan fejlesztett és aktualizált rendszer biztosítja a megfelelő készletgazdálkodást, a rugalmas vevőszolgálat működtetését és a kiszállításhoz kapcsolódó mindenfajta adminisztratív feladat megoldását.