Magyar English Deutsch Roman Serbian Horvat

Acéllemez hordók

Levehető fedelű acéllemez hordó 60 liter

A tökéletes csomagolási megoldás a petrolkémiai, vegy, gyógyszer- és élelmiszeriparnak.

Az acéllemez hordók gyártása a Greif Csoport legfőbb tevékenysége. E termékek széles skálája megfelel a legmagasabb csomagolási követelményeknek. A hordók a legkorszerűbb gyártási technológiával készülnek és az UN szabályozásokkal összhangban kerülnek tesztelésre, hogy biztosítsák az optimális védelmet a legkülönböző veszélyes és nem veszélyes anyagoknak, termékeknek.

Műszaki adatok

Acél

Hidegen hengerelt acéllemez EN10130/EN10131 szabványoknak megfelelően.

Zárószerkezet

Horganyzott acélból készült feszítőkaros szorítógyűrű. Igény esetén G 2“ és G ¾“ Tri-Sure  zárszerkezettel is elláthatók a hordótetők.

Szerkezet

A palástlemez hosszirányban elektromosan hegesztéssel rögzített.

  • A Greif levehető fedelű acéllemez hordói megfelelnek a legszigorúbb UN ajánlásoknak, a II és III-as csomagolási csoportokba tartozó veszélyes és nem veszélyes anyagok csomagolásához.
  • A hordó levehető fedéllel és patentzárral kerül forgalomba. Számos egyéb zárószerkezet felszerelésére van lehetőség. A levehető fedél G 2“ és G ¾“ méretű Tri-Sure® 4S® zárószerkezettel és Tri-Sure® Tab-Seal® zárósapkával is felszerelhető az optimális biztonság érdekében.
  • A levehető fedelű hordók nyomásteszten esnek át a szállítás és használat közbeni szivárgás elkerülése és a maximális biztonság érdekében.
  • A Greif hordói epoxy vagy epoxy-fenol gyanta alapú vízbázisú lakkal vonhatók be. Igény esetén, cégünk műszaki tanácsadással segíti ügyfeleit a megfelelő lakk kiválasztása érdekében, hogy ezáltal elősegítse a tárolt termék összeférhetőségét és biztonságos tárolását.
  • A Greif a megfelelő acéllemezvastagság kombinációkkal biztosítja a megkívánt UN teljesítményszinteket, gyakorlatilag az összes létező tölthető anyaghoz.
  • Szükség esetén a hordók a cégek igényei szerint egyedi színmeghatározás alapján is készülhetnek. Szitázással logó és szöveg is nyomtatható a hordók palástlemezére.
  • A Greif szabványosítot RAL színskálát használ, hogy biztosítsa a folyamatos magasszintű minőséget világszerte.
  • Hordóink független vizsgálóintézetek által minősítettek, hogy megfeleljenek az UN ajánlásoknak és szállítási szabályozásoknak, úgy mint RID/ADR/IMDG/IATA. Acélhordóink a legbiztonságosabb csomagolóeszközök a II és III csoportba tartozó veszélyes anyagok szállításához.

Összeszerelés

Greif Spiralon® háromszoros falckötéssel, amely garantálja a biztonságot.

Belső bevonat

Ha a bevonat nélküli acéllemez hordó nem felel meg az igényeknek, akkor epoxy-fenol gyanta alapú, élelmiszeripari vagy vegyi anyagokkal szemben ellenálló vízbázisú lakkal lehet a belső felületet bevonni.


Külső festés

Színválasztás a RAL színskálának, vagy a vevő igényeinek megfelelően.
A hordó két színnel való festése is megrendelhető.
A palástlemezre egyszínű felirat és/vagy logó szitázható.

 A 4S, RDL, Tri-Sure és a Tab-Seal a Greif által bejegyzett védjegyek

Nyilatkozat: Az ezen a dokumentumon szereplő adatok, méretek és információk névlegesnek tekintendők, és a vevő általi alkalmazhatóság felmérésére szóló általános tájékoztatásnak minősülnek. Nem tekinthetők gyártási specifikációnak. A mindenkori vevő és töltő felelőssége a felhasználásra vagy továbbértékesítésre szolgáló megfelelő csomagolóeszköz megválasztása a rendelkezésére álló valamennyi információ alapján, beleértve a speciális felhasználásra, szabályosságra, termék kompatibilitásra, szállításra, tárolásra és anyagkezelésre vonatkozó előírásokat.  Az újrafeldolgozással, felújítással vagy újrahasznosítással kapcsolatos szabályoknak való megfelelés az újrahasznosító, a vevő vagy a töltő felelőssége. Figyelemmel kell lenni az Ön speciális termékére vonatkozó csomagolási, töltési, szállítási és tárolási követelményekre vonatkozó szabályokra.
Ezúton elutasítunk és kizárunk minden kifejezett vagy beleértett garanciát, beleértve - korlátozás nélkül - a forgalomképességért és bárminemű célra történő alkalmasságért a  beleértett garanciát.