Magyar English Deutsch Roman Serbian Horvat

Acéllemez hordók

Rögzített fedelű acéllemez hordók 60 liter

A tökéletes csomagolási megoldás a petrolkémiai, vegy, gyógyszer- és élelmiszeriparnak.

Az acéllemez hordók gyártása a Greif csoport legfőbb tevékenysége. E termékek széles skálája megfelel a petrolkémiai, vegy-, gyógyszer és élelmiszeripar által támasztott legmagasabb csomagolási követelményeknek. A hordók a legkorszerűbb gyártási technológiával készülnek és az UN szabályozásokkal összhangban kerülnek tesztelésre, hogy biztosítsák az optimális védelmet a legkülönböző veszélyes és nem veszélyes anyagokhoz, termékekhez.

 Szerkezet

Palástlemez:
Elektromosan hegesztett palástlemez.
Bordákkal és/vagy hullámosítással kerülhet kialakításra.
A tető és fenéklemez összeszerelése:
Greif Spiralon® háromszoros falckötéssel, amely garantálja a biztonságot

Belső bevonat

Ha a bevonat nélküli acéllemez hordó nem felel meg az igényeknek, akkor epoxy-fenol alapú, élelmiszeripari vagy vegyi anyagokkal szemben ellenálló vízbázisú lakkal lehet a belső felületet bevonni.

Külső festés

Színválasztás a RAL színskálának, vagy a vevő igényeinek megfelelően.
A hordók két színben való festése is megrendelhető.
A palástlemezre egyszínű felirat és/vagy logó szitázható.

  • A Greif 60 literes rögzített fedelű acéllemez hordója megfelel a legszigorúbb UN ajánlásoknak, az I, II és III-as csomagolási csoportokba tartozó veszélyes anyagok csomagolásához..
  • A hordók készülhetnek bevonat nélkül vagy belső lakkbevonattal és nyakbehúzással a halmazolhatóság érdekében. Ezek a hordók hordfüllel is elláthatók.
  • A biztonság érdekében a hordó tetőlemezén Tri-Sure® Tab Seal® tobaksapkákkal lezárható 2“ és ¾“-es Tri-Sure® zárószerkezetek találhatók.
  • A Greif hordói epoxy-fenol gyanta alapú vízbázisú lakkal vonhatók be. Igény esetén, cégünk műszaki tanácsadással segíti ügyfeleit a megfelelő lakk kiválasztása érdekében, hogy ezáltal elősegítse a tárolt termék összeférhetőségét és biztonságos tárolását.
  • A Greif megfelelő acéllemezvastagság kombinációkkal biztosítja a megkívánt UN teljesítményszinteket, gyakorlatilag az összes létező tölthető anyaghoz.
  • A Greif szabványosított RAL színskálát használ, hogy biztosítsa a folyamatos magasszintű minőségét világszerte.
  • Szükség szerint a hordók egyedi színmeghatározás alapján is készülhetnek. Szitázással logó és szöveg is nyomtatható a hordók palástlemezére.
  • A Greif hordói független vizsgálóintézetek által minősítettek, hogy megfeleljenek az UN ajánlásoknak és szállítási szabályozásoknak, úgy mint RID/ADR/IMDG/IATA.

Műszaki adatok

Acél

Hidegen hengerelt acéllemez EN10130/EN10131 szabványoknak megfelelően.

Zárószerkezet

2 db Tri-Sure® 4S® zárószerkezet az ISO 15750 nemzetközi szabvány szerinti kialakítással. Ezen zárószerkezeteket Tab Seal® tobaksapkákkal kínáljuk, amelyek hagyományos (fehér és piros) színekben, vagy külön vevői igény esetén egyedi kivitelben is rendelhetők. A zárószerkezetek a Greif 4S® tömítési technológiájával készülnek.

Szállíthatóság

A Greif hordói független vizsgálóintézetek által vannak minősítve, hogy megfeleljenek az UN ajánlásoknak és szállítási szabályozásoknak, úgy mint a RID/ADR/IMDG/IATA.

A 4S, RDL, Tri-Sure és a Tab-Seal a Greif által bejegyzett védjegyek

Nyilatkozat: Az ezen a dokumentumon szereplő adatok, méretek és információk névlegesnek tekintendők, és a vevő általi alkalmazhatóság felmérésére szóló általános tájékoztatásnak minősülnek. Nem tekinthetők gyártási specifikációnak. A mindenkori vevő és töltő felelőssége a felhasználásra vagy továbbértékesítésre szolgáló megfelelő csomagolóeszköz megválasztása a rendelkezésére álló valamennyi információ alapján, beleértve a speciális felhasználásra, szabályosságra, termék kompatibilitásra, szállításra, tárolásra és anyagkezelésre vonatkozó előírásokat.  Az újrafeldolgozással, felújítással vagy újrahasznosítással kapcsolatos szabályoknak való megfelelés az újrahasznosító, a vevő vagy a töltő felelőssége. Figyelemmel kell lenni az Ön speciális termékére vonatkozó csomagolási, töltési, szállítási és tárolási követelményekre vonatkozó szabályokra.
Ezúton elutasítunk és kizárunk minden kifejezett vagy beleértett garanciát, beleértve - korlátozás nélkül - a forgalomképességért és bárminemű célra történő alkalmasságért a  beleértett garanciát.