Magyar English Deutsch Roman Serbian Horvat

Acéllemez hordók

Rögzített fedelű acéllemez hordók 216 liter

A tökéletes csomagolási megoldás a petrolkémiai, vegy-, gyógyszer- és elmiszeriparnak.

 Az acéllemez hordók gyártása a Greif Csoport legfőbb tevékenysége. E termékek széles skálája megfelel a legmagasabb csomagolási követelményeknek. A hordók a legkorszerűbb gyártási technológiával készülnek és az UN szabályozásokkal összhangban kerülnek tesztelésre, hogy biztosítsák az optimális védelmet a legkülönböző veszélyes és nem veszélyes anyagoknak, termékeknek.
 
Acél

Hidegen hengerelt acéllemez EN 10130 / EN 10131 szabványoknak megfelelően. 

Zárószerkezet

2 db Tri-Sure® 4S® zárószerkezet az ISO 15750 nemzetközi szabvány szerinti kialakítással. Ezen zárószerkezeteket Tab Seal® tobaksapkákkal kínáljuk, amelyek hagyományos (fehér és piros) színekben, vagy külön vevői igény esetén egyedi kivitelben is rendelhetők. A zárószerkezetek a Greif 4S® tömítési technológiájával készülnek.

Szerkezet

Elektromosan hegesztett Spiraltainer® vagy hagyományos palástlemez.
1 mm lemezvastagság alatt hullámosítás is ajánlott az optimális vákuumellátás elérése érdekében.

 • A Greif 216,5 literes rögzített fedelű acéllemez hordói megfelelnek a legszigorúbb UN ajánlásoknak az I, II és III-as csomagolási csoportokba tartozó veszélyes és nem veszélyes anyagok csomagolásához. A hordók szabványos térfogata 216,5 liter.
   
 • A Greif acéllemez hordói Spiraltainer® gördítőbordákkal kerülhetnek kialakításra, ami ötvözi a magasfokú vákuumellenállást a hatékonyabb helykihasználással 20 és 40 lábas tengeri konténerekbe való berakodáskor. Hordóink szabványos kialakításban is rendelkezésre állnak világszerte.
   
 • A rögzített fedelű hordók nyomásteszten esnek át a szállítás és használat közbeni szivárgás elkerülése és a maximális biztonság érdekében.
   
 • A palástvarrat elektromosan hegesztett. A fedél- és fenéklemez rögzítése Spiralon® biztonsági falckötéssel történik.
   
 • A Greif hordói epoxy-fenol gyanta alapú vízbázisú lakkal vonhatók be. Igény esetén, cégünk műszaki tanácsadással segíti ügyfeleit a megfelelő lakk kiválasztása érdekében, hogy ezáltal elősegítse a tárolt termék összeférhetőségét és biztonságos tárolását.
 • A Greif a megfelelő acéllemezvastagság kombinációkkal biztosítja a megkívánt UN teljesítményszinteket, gyakorlatilag az összes létező tölthető anyaghoz.
   
 • Hordóink független vizsgálóintézetek által minősítettek, hogy megfeleljenek az UN ajánlásoknak és szállítási szabályozásoknak, úgy mint RID/ADR/IMDG/IATA. Acélhordóink a legbiztonságosabb csomagolóeszközök az I, II és III csoportba tartozó veszélyes anyagok szállításához.
   
 • A Greif szabványosítot RAL színskálát használ, hogy biztosítsa a folyamatos magasszintű minőséget világszerte.
   
 • Szükség esetén a hordók a cégek igényei szerint egyedi színmeghatározás alapján is készülhetnek. Szitázással logó és szöveg is nyomtatható a hordók palástlemezére.

Szabványok

EN210

Belső bevonat

Ha a bevonat nélküli acéllemez hordó nem felel meg az igényeknek, akkor epoxy-fenol gyanta alapú, élelmiszeripari vagy vegyi anyagokkal szemben ellenálló vízbázisú lakkal lehet a belső felületet bevonni.

Külső festés

Színválasztás a RAL színskálának, vagy a vevő igényeinek megfelelően.
A hordó két színnel való festése is megrendelhető.
A palástlemezre egyszínű felirat és/vagy logó szitázható.

Összeszerelés

Greif Spiralon®  háromszoros falckötés, amely garantálja a biztonságot.

 

A 4S, RDL, Tri-Sure és a Tab-Seal a Greif által bejegyzett védjegyek

Nyilatkozat: Az ezen a dokumentumon szereplő adatok, méretek és információk névlegesnek tekintendők, és a vevő általi alkalmazhatóság felmérésére szóló általános tájékoztatásnak minősülnek. Nem tekinthetők gyártási specifikációnak. A mindenkori vevő és töltő felelőssége a felhasználásra vagy továbbértékesítésre szolgáló megfelelő csomagolóeszköz megválasztása a rendelkezésére álló valamennyi információ alapján, beleértve a speciális felhasználásra, szabályosságra, termék kompatibilitásra, szállításra, tárolásra és anyagkezelésre vonatkozó előírásokat.  Az újrafeldolgozással, felújítással vagy újrahasznosítással kapcsolatos szabályoknak való megfelelés az újrahasznosító, a vevő vagy a töltő felelőssége. Figyelemmel kell lenni az Ön speciális termékére vonatkozó csomagolási, töltési, szállítási és tárolási követelményekre vonatkozó szabályokra.
Ezúton elutasítunk és kizárunk minden kifejezett vagy beleértett garanciát, beleértve - korlátozás nélkül - a forgalomképességért és bárminemű célra történő alkalmasságért a  beleértett garanciát.