Magyar English Deutsch Roman Serbian Horvat

Acéllemez hordók

Levehető fedelű acéllemez hordók 213 liter

A tökéletes csomagolási megoldás a petrolkémiai,
vegy-, gyógyszer- és elmiszeriparnak.

Az acéllemez hordók gyártása a Greif Csoport legfőbb tevékenysége. E termékek széles skálája megfelel a legmagasabb csomagolási követelményeknek. A hordók a legkorszerűbb gyártási technológiával készülnek és az UN szabályozásokkal összhangban kerülnek tesztelésre, hogy biztosítsák az optimális védelmet a legkülönböző veszélyes és nem veszélyes anyagoknak, termékeknek.

Acél

Hidegen hengerelt acéllemez EN 10130 / EN 10131 szabványoknak megfelelően.

Zárószerkezet

Horganyzott acélból készült feszítőkaros szorítógyűrű vagy csavarzáras szorítógyűrű. Igény esetén G 2“ és G ¾“ Tri-Sure® 4S® zárszerkezettel is elláthatók a hordótetők.

Szerkezet

A palástlemez hosszirányban elektromos hegesztéssel rögzített.
1 mm lemezvastagság alatt hullámosítással ajánlott.

Összeszerelés

Greif Spiralon® háromszoros falckötéssel, amely garantálja a biztonságot.

 

  • A Greif levehető fedelű acéllemez hordói megfelelnek a legszigorúbb UN ajánlásoknak, az I, II és III-as csomagolási csoportokba tartozó veszélyes és nem veszélyes anyagok csomagolásához. A szabványos hordóknak a térfogata 213 liter.
  • A szabványos levehető fedelű acéllemez hordónak az átmérője legfeljebb 610 mm a patentzárnál.
  • A palástvarrat elektromosan hegesztett. A fedél- és fenéklemez rögzítése Spiralon® biztonsági falckötéssel történik.
  • A hordó levehető fedéllel és patentzárral kerül forgalomba. Számos egyéb zárószerkezet felszerelésére van lehetőség. A levehető fedél G 2“ és G ¾“ méretű Tri-Sure® 4S® zárószerkezettel és Tri-Sure® Tab-Seal® zárósapkával is felszerelhető az optimális biztonság érdekében.
  • A levehető fedelű hordók nyomásteszten esnek át a szállítás és használat közbeni szivárgás elkerülése és a maximális biztonság érdekében.
  • A Greif hordói epoxy-fenol gyanta alapú vízbázisú lakkal vonhatók be. Igény esetén, cégünk műszaki tanácsadással segíti ügyfeleit a megfelelő lakk kiválasztása érdekében, hogy ezáltal elősegítse a tárolt termék összeférhetőségét és biztonságos tárolását.
  • A Greif a megfelelő acéllemezvastagság kombinációkkal biztosítja a megkívánt UN teljesítményszinteket, gyakorlatilag az összes létező tölthető anyaghoz.
  • Hordóink független vizsgálóintézetek által minősítettek, hogy megfeleljenek az UN ajánlásoknak és szállítási szabályozásoknak, úgy mint RID/ADR/IMDG/IATA. Acélhordóink a legbiztonságosabb csomagolóeszközök az I, II és III csoportba tartozó veszélyes anyagok szállításához.
  • A Greif szabványosítot RAL színskálát használ, hogy biztosítsa a folyamatos magasszintű minőséget világszerte.
  • Szükség esetén a hordók a cégek igényei szerint egyedi színmeghatározás alapján is készülhetnek. Szitázással logó és szöveg is nyomtatható a hordók palástlemezére.

Szabványok

EN210

Belső bevonat

Ha a bevonat nélküli acéllemez hordó nem felel meg az igényeknek, akkor epoxy-fenol gyanta alapú, élelmiszeripari vagy vegyi anyagokkal szemben ellenálló vízbázisú lakkal lehet a belső felületet bevonni.

Külső festés

Színválasztás a RAL színskálának, vagy a vevő igényeinek megfelelően.
A hordó két színnel való festése is megrendelhető.
A palástlemezre egyszínű felirat és/vagy logó szitázható.

Összeszerelés

Greif Spiralon®  háromszoros falckötés, amely garantálja a biztonságot.

A 4S, RDL, Tri-Sure és a Tab-Seal a Greif által bejegyzett védjegyek

Nyilatkozat: Az ezen a dokumentumon szereplő adatok, méretek és információk névlegesnek tekintendők, és a vevő általi alkalmazhatóság felmérésére szóló általános tájékoztatásnak minősülnek. Nem tekinthetők gyártási specifikációnak. A mindenkori vevő és töltő felelőssége a felhasználásra vagy továbbértékesítésre szolgáló megfelelő csomagolóeszköz megválasztása a rendelkezésére álló valamennyi információ alapján, beleértve a speciális felhasználásra, szabályosságra, termék kompatibilitásra, szállításra, tárolásra és anyagkezelésre vonatkozó előírásokat.  Az újrafeldolgozással, felújítással vagy újrahasznosítással kapcsolatos szabályoknak való megfelelés az újrahasznosító, a vevő vagy a töltő felelőssége. Figyelemmel kell lenni az Ön speciális termékére vonatkozó csomagolási, töltési, szállítási és tárolási követelményekre vonatkozó szabályokra.
Ezúton elutasítunk és kizárunk minden kifejezett vagy beleértett garanciát, beleértve - korlátozás nélkül - a forgalomképességért és bárminemű célra történő alkalmasságért a  beleértett garanciát